Termoplast

Specialister i plastbearbejdning i termoplast

Bearbejdningen af termoplast via CNC-styrede processer har H.W. Langballe længe specialiseret sig i. Vi har over 35 års erfaring i branchen og tilbyder et hav af plastprodukter af højeste kvalitet.

Vi producerer bl.a. specialkomponenter i termoplast og tilbyder bl.a. teknisk plast, stænger, rør og plader mm. Alt fra råvarer i plast til specialdesignede emner i plast kan du finde hos os. Vha. vores CNC-styrede produktionsprocesser kan vi producere komplekse og ensartede plastemner effektivt, præcist og med høj kvalitetskontrol.

Hvad er termoplast?

De plasttyper, der kan formes ved opvarmning, og som ved nedkøling bliver faste igen, bliver fællesbetegnet som termoplast. Termoplast kan derved genanvendes, da den selvsamme proces blot kan gentages, hvor materialerne igen bliver opvarmet, formet og derefter nedkølet og faste. Der findes adskillige termoplasttyper, såsom PE (polyethylen), PVC (polyvinylchlorid), PP (polypropylen), og POM (polyoxymethylen).

I termoplast ligger makromolekylerne mere eller mindre sammenfiltret mellem hinanden. Molekylerne holdes sammen af filtringen og af relativt svage bindingskræfter mellem atomerne i de forskellige molekyler. Ved tryk, træk og varme er bindingerne ikke stærke, hvilket gør, at molekylekæderne glider over hinanden – sådan smelter materialet. Overgangen fra fast til flydende form sker over et bredt temperaturområde, og derfor har termoplast intet veldefineret smeltepunkt.

Effektiv behandling af termoplast

Hos H.W. Langballe sætter vi en faglig stolthed i vores arbejde. Vi tilbyder kundespecifikke specialemner i termoplast og tilbyder plastprodukter af højeste kvalitet. Det har vi gjort i mere end 40 år nu og vi sætter en dyd i at fortsætte produktionen af kvalitetsemner for at skabe effektive løsninger til vores kunder. Vi bearbejder al plast med effektiv kvalitetskontrol, akkuratesse og med fokus på kunden. Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud, for at høre mere om mulighederne hos os, eller for mere info om termoplast på 75 36 20 22 eller send en mail til hwl@hwlangballe.dk. Vi er altid klar til at hjælpe, svare på spørgsmål og finde effektive løsninger.

Vores behandling af termoplast er effektiv, kundeorienteret og er altid med fokus på kvaliteten. Vi fremstiller emnet lige efter kundens design og behov, og det har vi gjort i flere årtier nu. At fortsætte leveringen af smarte løsninger, god kundeservice og høj kvalitet, er vores førende vision.

Har du flere spørgsmål, så kontakt os endelig 

Vi er aldrig statiske: vi arbejder altid dynamisk og er opsøgende, for at udvikle os i en positiv retning, når vi kan. Præcision og tryghed er nøgleord for os. Send endeligt en mail på hwl@hwlangballe.dk eller ring på 75 36 20 22, hvis du skulle have spørgsmål, eller hvis du blot vil have et uforpligtende tilbud. Vi er altid klar på en opgave ‒ lige meget kompleksiteten og størrelsen.

Send besked

Kontakt os for et uforpligtende tilbud!

Send besked