Spåntagende bearbejdning

H.W. Langballe – specialister i spåntagende bearbejdning af plast

Hos H.W. Langballe er vi specialiserede i spåntagende bearbejdning af plast. Vores moderne virksomhed benytter den nyeste CNC teknologi, der gør det muligt at producere komplekse og helt specifikke plastemner af højeste kvalitet. Alt fra afkortning af stænger, formatsavning af plader til en mikrofin formgivning af komponenter er inden vores rækkevidde.

Det er netop de forskelle, der afspejler sig i de færdige plastemner og deres anvendelser, fra et avanceret apparat til medicinindustrien til en skæreplade på et slagteri.

Specialister i CNC og manuel programmering

Vores veluddannede personale er specialister i CNC-styret fræsning og drejning.

Vi producerer både store og små kundespecifikke emner, og alt fra halvfabrikata til profil produkter og maskintekniske komponenter. Dvs. at du kan finde alt fra rundstænger til emnerør og plader; kædeføringer, glideprofiler, slidskinner, gelænderføringer, T-profiler, 6-kant stænger; og cylindriske tandhjul, kædehjul, specialhjul, tandstænger, lejehuse og meget mere hos os.

Vores produkter produceres altid med præcision, ansvar og med fokus på kundetilfredshed.

Professionel bearbejdning af plast

Hos H.W. Langballe sætter vi en faglig stolthed i vores arbejde. Vi tilbyder kundespecifikke specialemner i plast og tilbyder plastprodukter i højeste kvalitet. Det har vi gjort i mere end 40 år nu og vi sætter en dyd i at fortsætte produktionen af kvalitetsemner for at skabe effektive løsninger til vores kunder.

Vi bearbejder al plast med effektiv kvalitetskontrol, akkuratesse og med fokus på kunden. Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud, for at høre mere om mulighederne hos os, eller hvis du har spørgsmål på 75 36 20 22 eller send en mail til hwl@hwlangballe.dk. Vi er altid klar på at hjælpe, svare på spørgsmål og finde effektive løsninger.

Send besked

Kontakt os for et uforpligtende tilbud!

Send besked