CNC drejning

Erfarne CNC drejnings specialister

Hos H.W. Langballe kender vi CNC drejning ind til benet. Kundespecifikke emner i plast er vores speciale, og vi leverer altid med høj kvalitet og nøjagtighed.

Drejningsprocessen er styret via højteknologiske maskiner og programmer, hvilket giver os evnen til at producere et hav af produkter, hvor fantasien næsten kun sætter grænser.

Kort om CNC drejning?

CNC drejning er ligesom CNC fræsning en proces hvorved materialer bearbejdes mekanisk. Det benyttes ved fremstillingen af komplekse og ensartede dele i plast.

Til forskel for CNC fræsning, så er det ved CNC drejning emnet selv, som kører rundt, hvorimod det var værktøjet, der var i bevægelse, og genstanden, der lå stille ved CNC fræsning. Ved CNC drejning skærer værktøjet i genstanden, mens den drejer rundt, sådan at maskinen fjerner materiale og former genstanden til den ønskede form.

CNC står for Computer Numerical Control, hvilket vil sige, at selve produktionsmaskinen er computerstyret. CNC fungerer ved at computeren læser en tegning, som derefter bliver konverteret til tal i et koordinatsystem på computeren. Vha. koordinaterne kan maskinen forme forskelligartede og komplekse emner med absolut præcision.

CNC eksperter

Eksperter og connaisseurer inden for CNC beskriver meget passende vores medarbejdere. Vi elsker at producere emner i plast ligegyldigt kompleksiteten. Har du en tegning, så bringer vi ideen til live ‒ det er lige meget om du blot skal have ét eller 1.000 eksemplarer.

At opfylde kundens behov er vores førsteprioritet, ligeså vel som at levere den mest effektive og kvalitetsrige løsning. Inden for CNC drejning arbejdes der med profiler af alle størrelser, så din opgave eller dit emne kan sjældent være for stor eller for lille.

Leverandør af plast med fokus på kvalitet

H.W Langballe har leveret kunde- og kvalitetsfokuserede løsninger i mere end 40 år. Vi har en passion for vores arbejde og faglighed, hvor vi altid er forberedt på enhver udfordring. Vi sætter en dyd i leveringen af plastprodukter og kundespecifikke emner, hvor kvaliteten aldrig halter.

Skal vi finde en effektiv løsning for dig eller ønsker du et uforpligtende tilbud, så kan vi altid fanges på 75 36 20 22, men du kan også sende en mail til hwl@hwlangballe.dk. Vi er altid klar på at svare og rådgiver altid vores kunder med at finde det rette materiale.

Send besked

Kontakt os for et uforpligtende tilbud!

Send besked