POM-Plast

Hvad er POM-plast?

Polyoxymethylen også betegnet som oftest POM-C eller POM-H, er et delkrystalinsk produkt og hører til kategorien konstruktionsplast.

POM-plastens særlige sammensætning giver en række forbedrede egenskaber i forhold til andre plasttyper og i dag er det muligt at få POM med flere forskellige additiver og dermed få en forbedret modificeret POM type.

Her kan nævnes de mest gængse af de modificerede typer metal detekterbar POM (mørkeblå), PAS-LX (lyseblå) og POM-ELS, som har hver deres unikke egenskaber.

POM: Den mest populære plasttype

POM-materialet er yderst kortspånet og er oftest maskinarbejders ønskemateriale, da det er let og hurtigt at bearbejde på forskellige CNC-maskiner, spånerne sætter sig sjældent fast omkring værktøjerne, hvis de rette og skarpe værktøjer anvendes.

I mange henseender anvendes materialet også af mange konstruktører, tekniske tegnere og maskinbyggere, da POM er et yderst alsidigt materiale og derfor går man sjældent galt i byen med anvendelsen af POM. Vi vil dog på det kraftigste anbefale ikke at anvende POM i situationer, hvor der kan opstå groft slid, uv-stråling og varmt vand eller damp.

Spørg os gerne for råd og vejledning af valg af materiale.

Halvfabrikata eller komplicerede emner i POM fra H. W. Langballe

Hos H. W. Langballe er POM et af de materialer, vi arbejder særligt meget med.

Derfor har vi opbygget et forholdsvis stort og bredt udvalg af POM materialerne.
Det gælder lige fra forskellige farver, som natur(hvid), sort og blå eller de modificerede typer såsom metaldetektbar, PAS-LX eller POM-ELS.

Vi råder over en fleksibel maskinpark, som gør at vi kan levere relativt hurtigt af både simple og komplicerede emner i POM. POM kan fås med FKM eller FDA (fødevarecertifikat).

Vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål, så kontakt os endelig 

Har du spørgsmål til, hvordan dine POM emner kan fremstilles, eller ønsker du os som din nye samarbejdspartner på halvfabrikata, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi har en indgående viden til vores produkter og står altid klar med svar til dig.
Ring til os på telefon 75 36 20 22, eller send os en mail til hwl@langballe.dk med det samme.

Send besked

Kontakt os for et uforpligtende tilbud!

Send besked