PE-Plast

Hvad er PE-plast?

Polyethylen, kært barn har mange navne; PEHD, PEHD300 = HD, PEHD500 = HMW og PEHD1000 = UHMW, non-fric (grøn) og alle de forskellige regenererede PE-Materialer.

PEHD-materialerne er delkrystalinske og hører typisk under kategorien masseplast. D
et kan dog i nogle henseender også betragtes som konstruktionsplast med de forskellige additiver der kan tilsættes PE-plasten.

Ligesom de mange andre typer plast, kan du få PE med metaldetektbart additiv, svejsbar eller antistatisk.

Polyethylen: Et godt og alsidigt materiale

Da PE-plasten fås i mange forskellige sammensætninger, og da det er en af de mest anvendte plasttyper i forskellige brancher, kan det være svært at indkredse dets anvendelser.

PE-plast fås nemlig i forskellige sejheder og densiteter, hvorfor det kan anvendes til alt fra tankopbygning, glidebaner, skæreblokke og meget andet.

Grundet sin gode bestandighed over for vand og fugt, er emner til våde miljøer fremstillet i polyethylen særligt fordelagtige, og du vil med disse få solide produkter med god slidstyrke.

I skal ikke vælge PE-plast, hvis I har høje krav til dimensionsstabilitet, stivhed eller høje temperaturer.  

Hos H. W. Langballe har vi en række forskellige halvfabrikata i PE-plast, herunder særligt mange plader og stænger, men også enkelte emnerør.

Specialfremstillede emner i PE-plast

Med mange års erfaring inden for plastindustrien har vi hos H. W. Langballe naturligvis også stor erfaring med PE-plasten, som kan fås med FKM eller FDA (fødevarecertifikat).

Uanset hvordan vi bearbejder denne populære plasttype, sørger vi altid for at levere resultater i højeste kvalitet til vores kunder. Vi leverer kundespecifikke emner eller halvfabrikata til mange forskellige brancher i PE-plast.

Er du i tvivl om hvad du skal vælge, så kan vi hurtigt hjælpe dig på vej.

Kontakt os endelig, skulle du have nogle spørgsmål eller andet   

Har du spørgsmål til, hvordan dine POM emner kan fremstilles, eller ønsker du os som din nye samarbejdspartner på halvfabrikata, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi har en indgående viden til vores produkter og står altid klar med svar til dig.
Ring til os på telefon 75 36 20 22, eller send os en mail til hwl@langballe.dk med det samme.

Send besked

Kontakt os for et uforpligtende tilbud!

Send besked