Plastbearbejdning

Kundespecifikke plastemner hos H.W. Langballe

Hos H.W. Langballe tilbyder vi et hav af plastprodukter og kundespecifikke plastemner i højeste kvalitet. Bearbejdningen af plast hos os foretages i en effektiv maskinpark, der betjenes af erfarne og veluddannede medarbejdere, der har stor sans for præcision og ansvar.

Vi tilbyder både maskintekniske komponenter, profil produkter og halvfabrikata, og vi bearbejder også forskellige plasttyper såsom thermoplast og amorfe plasttyper. Vores plastbearbejdning er af højeste kvalitet, og vi lægger en dyd i at levere den meste effektive og kvalitetsrige løsning til vores kunder.

Bearbejdningen af plast hos H.W. Langballe

Vi fremstiller bl.a. vores plast ved spåntagende bearbejdning  CNC dreje- og fræsemaskiner. Vi benytter også plastsvejsning, limning af plastemner og buk af plast m.m., for at producere plastemner af højeste kvalitet. Vha. CNC fræse- og drejemaskiner er det muligt at skabe helt specifikke emner efter vores kunders behov.

CNC står for Computer Numerical Control, som vha. en computer og produktionsmaskiner gør det muligt at fremstille mange komplekse dele i plast af højeste kvalitet. Fræsning anvendes ved fremstillingen af krumme og plane overflader, hvorimod drejning anvendes ved fremstillingen af komplekse og ensartede dele i plast.

Bukning af plast er en anden metode, som kan give de hurtigste løsninger på massebestillinger. Alle vores metoder er effektive, fleksible og lover højeste kvalitet.

H.W. Langballe – en moderne virksomhed med højteknologiske løsninger

Hos H.W. Langballe har vi mere end 35 års erfaring i branchen. Vores højteknologiske produktion, veluddannet personale og effektive kvalitetskontrol er grundlaget for vores moderne virksomhed.

Vi har altid fokus på kundetilfredshed og at levere den bedste og mest effektive løsning på vores kunders specifikke emner.

Har du spørgsmål, vil du høre mere om mulighederne hos os eller vil du have et uforpligtende tilbud, så kontakt os gerne på 75 36 20 22 eller send en mail til hwl@hwlangballe.dk. Vi er altid klar på at hjælpe, svare på spørgsmål og finde effektive løsninger.

Send besked

Kontakt os for et uforpligtende tilbud!

Send besked