CNC fræsning

CNC fræsnings eksperter

H.W Langballe er specifikt specialiseret i fræsningen af plast via CNC automatiserede processer. Vi tilbyder speciallavet profiler, der altid fremstilles med henblik på kvalitet, effektivitet og akkuratesse.

Vi tilbyder vores kunder produktionen af kundespecifikke emner, der produceres vha. vores højteknologiske processer og maskiner. Hos os kan du få fremstillet alt fra halvfabrikata til maskintekniske produkter og kundespecifikke emner.

CNC fræsning ‒ hvad er det?

CNC fræsning er bearbejdningen af plastemner via spåntagende processer, der anvendes til at producere emner med krumme og plane overflader. CNC er en forkortelse for Computer Numerical Control, som referer til produktionsmaskiner, der vha. en computer kan fremstille både komplekse og ensartede dele i bl.a. metal og andre materialer såsom plast.

Computeren styrer formningen og opskæringen af materialet vha. programmer, hvor computeren konverterer en tegning til tal. Koordinaterne i systemet giver mulighed for at producere enormt mange forskellige, komplekse og ensartede plastemner med absolut akkuratesse.

Processen foregår på en maskine, hvor emnet spændes fast i et opsætningsværktøj, hvor det herefter bliver bearbejdet og beskåret af et roterende værktøj med flere skær.

Erfarne medarbejdere med ekspertise i speciallavet emner

Ved H.W Langballe lægger vi vægt på, at vores medarbejdere kan deres profession til punkt og prikke.

Vores dygtigere medarbejdere kan derfor producere plastemner i alle grader af kompleksitet ‒ lige som kunden ønsker det. Det gælder både ens- og forskelligartede profiler. Store motiver eller små spor i aksler er eksempler på produkter, der kan fremstilles via CNC. Der arbejdes altså både med små og store produkter.

Kvalitetsfokuseret plastleverandør

Vi lægger en faglig stolthed i vores arbejde hos H.W. Langballe. Vi tilbyder kun plastprodukter af den kvalitet, som vi selv ville benytte, og at fremstille specialemner lige efter kundens behov, er et af vores specialer.

Vi har været i branchen i mere end 40 år nu og vi er stærkt fokuseret på konstant at fortsætte og udvikle produktionen af vores services samt at levere effektive løsninger til kunden.

Ønsker du at høre mere om vores arbejder eller søger du et uforpligtende tilbud, så kan du altid kontakte os på 75 36 20 22 eller sende en mail på hwl@hwlangballe.dk. Vi ser altid frem til at svare på spørgsmål og hjælpe.

Send besked

Kontakt os for et uforpligtende tilbud!

Send besked