PVC (Polyvinylchlorid)

Hvad er PVC?

Polyvinylchlorid, der også er kendt som PVC-plast eller bare som vinyl, er et stærkt og yderst udbredt plastmateriale. PVC er et af de plastmaterialer, der kan genanvendes adskillige gange, uden at materialet egenskaber forringes. Der findes mange forskellige typer af PVC herunder i forskellige farver, samt typer med forskellige egenskaber og vægt. Det betyder blandt andet, at man kan få produkter i både hård og blød PVC.

Selvom PVC som materiale har dårlig bestandighed overfor varme og vejr, samarbejder det godt med en række additiver, der kan forbedre dets naturlige begrænsninger og øge mulige anvendelsesområder. Dertil har PVC særdeles god bestandighed overfor kemi.

PVC: velegnet til kemibranchen

I sin hårde form kan PVC anvendes til en række forskellige ting. Derfor leverer vi PVC til en bred vifte af slutprodukter, da vores kunder anvender materialet til alt fra bordplader, reolsystemer og bakker, der skal kunne klare forskellig former for kemi. Netop derfor anvendes PVC ofte til laboratorier og andre brancher, der har med skrap kemi at gøre. Blød PVC har ligeledes mange styrker og anvendes derfor også til en række produkter inden for køl og fryse branchen.

Hos H. W. Langballe arbejder vi mest med den type PVC, der hedder PVC Ral 7011, som har en særlig antracitgrå farve. Vi leverer dog også vores PVC-halvfabrikata i både hvid og andre RAL-farver.

Stænger og plader i PVC hos H. W. Langballe

Grundet vores præcise arbejdsmetoder med CNC drejning og CNC fræsning, har vi hos H. W. Langballe mulighed for at levere meget ensartede halvfabrikata til vores kunder. Vi leverer både PVC-materialet i stang og plade til forskellige typer af kunder, blandt andet til brug inden for medicinal- og kemiskeindustri. Da PVC er et stærkt og alsidigt plastmateriale, leverer vi ligeledes en del halvfabrikata til maskinbyggere, hvor PVC’ens egenskaber også kommer til sin ret.

Mangler du en leverandør af solide og ensartede PVC-emner, er vi hos H. W. Langballe den helt rette. Kontakt os på telefon 75 36 20 22, eller send os en mail til hwl@langballe.dk og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Send besked

Kontakt os for et uforpligtende tilbud!

Send besked