PC (polycarbonat)

Hvad er polycarbonat?

Polycarbonat, der også ofte blot forkortes PC, er en plasttype med slidstyrken i orden. Polycarbonat har mange ligheder med akryl-materialet, dog er PC en stærkere plasttype, der desuden også kan anvendes over et bredere temperaturspektrum.

Polycarbonat er en stærk, klar plasttype, der dog nemt modtager ridser, hvorfor det som regel belægges med en særlig relevant coating.

Polycarbonat – et brudsikkert materiale

De transparente egenskaber ved polycarbonat giver mulighed for et væld af anvendelsesområder, hvor der er behov for klare produkter med slidstyrken i top. Derfor bruges det blandt andet til dele til biler samt til fremstilling af en række forskellige prototyper. Polycarbonat er ligeledes velegnet til maskinafskærmning eller til anvendelsesområder, hvor der er brug for et brudsikkert materiale.

Hos H. W. Langballe leverer vi polycarbonat med forskellige egenskaber det kan være med brudsikring eller ridserobusthed inden for medicinal-, maskin- og fødevareindustrien.

Med præcise metoder såsom CNC fræsning, har vi mulighed for at levere polycarbonat i mange forskellige former og størrelser. Materialet kan ligeledes fås i rundstænger, hvorefter vi drejer emnerne ud til det ønskede produkt. Er der behov for polycarbonat i en ridsefast overflade eller med en særlig farve, tilbyder vi et stærkt udvalg, der kan imødekomme jeres ønsker.

Få stænger og rør i polycarbonat hos H. W. Langballe

Hos H. W. Langballe har vi stor erfaring med bearbejdning af polycarbonat. Vi anvender professionelle metoder med spåntagende bearbejdning, herunder både CNC fræsning og CNC drejning, så vi altid kan levere ensartede halvfabrikata til vores kunder.

Ønsker du at høre mere om, hvad vi hos H. W. Langballe kan gøre for dig? Kontakt os med det samme og få svar på dine spørgsmål. Ring til os på telefon 75 36 20 22, eller send os en mail til hwl@langballe.dk – så vender vi tilbage, så snart vi kan.

Send besked

Kontakt os for et uforpligtende tilbud!

Send besked