Job

Medarbejdende Værkfører

H. W. Langballe Aps.´s væsentlige arbejdsområde er spåntagende bearbejdning, på CNC styrede – drejebænke- og – fræsecentre, samt profillering, der stilles store krav til overflade og tolerancer, af de kundespecifikke specialemner, vi fremstiller, og vi forventer derfor, at alle vore ansatte arbejder under stor frihed og stort ansvar.
H. W. Langballe Aps. Er en virksomhed i konstant udvikling, derfor har vi til stadighed brug for kvalificeret personale, i øjeblikket mangler vi en dygtig.
MedarbejdendeVærkfører hvorfor vi altid er interesseret i at modtage din uopfordrede ansøgning til alle vores jobtyper.


Uopfordrede ansøgninger:

H. W. Langballe Aps.´s væsentlige arbejdsområde er spåntagende bearbejdning, på CNC styrede – drejebænke- og – fræsecentre, samt profillering,  der stilles store krav til overflade og tolerancer, af de kundespecifikke specialemner, vi fremstiller, og vi forventer derfor, at alle vore ansatte arbejder under  stor frihed og stort ansvar.
H. W. Langballe Aps. Er en virksomhed i konstant udvikling, derfor har vi til stadighed brug for kvalificeret personale, i øjeblikket mangler vi en dygtig drejer, hvorfor vi altid er interesseret i at modtage din uopfordrede ansøgning til alle vores jobtyper.

Uopfordrede ansøgninger med CV, relevante papirer og evt.  kopi af svendebrev, kan sendes på e-mail til hwl@hwlangballe.dk
Att. Anna Aagaard.
Eller pr. Post til:
H. W. Langballe Aps.
Farmervej 1, Askov
6600 Vejen


H. W. LANGBALLE aps
Farmervej 1, Askov
DK 6600 Vejen
T +45 7536 2022
F +45 7536 5099
www.hwlangballe.dk